2019-05-15 11:37:07• hírek • Bede Emőke

Utcákon át üldözték a BMW-t a szatmári határrendészek

A szatmári határrendészet munkatársai kedd este, 22 óra 30 perc környékén szerettek volna ellenőrzés céljából megállítani egy BMW-t, viszont az autó sofőrje nem állt meg a hatósági jelzésre, ehelyett inkább gázt adott és megpróbált elillanni. A határrendészek azonnal üldözőbe vették.

A több utcán át tartó hajsza után végül csak magát az autót sikerült előkeríteni, tulajdonosa ugyanis kiugrott, majd hátrahagyva a BMW-t és „rakományát”, elmenekült. A határrendészek már első ránézésre látták, miért is fogta menekülőre a férfi: az autó hátsó ülésén több rafiazsáknyi cigaretta hevert.


A 23 ezer lej értékű kocsit további vizsgálatok céljából a határrendészet szatmári székhelyére szállították. A leltárazás során nem kevesebb mint 6 500 csomag, Ukrajnából származó cigarettát találtak a zsákokban. Sikeres csempészakció esetén ezt a mennyiséget 76 ezer lejért lehetett volna értékesíteni - közölte a határrendészet.


A hatóság csempészet miatt nyomozást indított az ügyben, jelenleg az elsődleges cél a bűncselekményben résztvevő csempészek személyazonosságának feltárása.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: